Polo Ralph Lauren x Element

Polo Ralph Lauren x Element

Polo Ralph Lauren & Element esittelevät kokoelmassaan valikoiman uusia ja innovatiivisia hard goods-tuotteita ja toisiaan täydentäviä vaatetyylejä, joiden inspiraatio juurtuu skeittauksesta, Ralph Laurenin ikonisen syksyn 1982 malliston tikatuista tilkkutöistä ja luonnonkauniista aiheista.

Mallistossa on runsaasti maanläheisiä sävyjä ja utilitaristisia suunnittelun yksityiskohtia, ja siinä yhdistyvät ikoniset Ralph Laurenin siluetit Elementin ainutlaatuiseen asemaan rullalautailun ja kestävän kehityksen risteyskohdassa - herättäen kauneuden, hiljaisuuden, nostalgian ja aidon yhteyden maahan ja luontoon.

Kesäkuun alussa 13 skeittaajaa eri puolilta maailmaa - jotka paikalliset skeittiliikkeet olivat valinneet käsin - kokoontuivat viikon mittaiselle skeittileirille, jonka järjestivät Polo Ralph Lauren ja Element Mt. Hoodin varjossa, tunnin ajomatkan päässä Portlandista, Oregonissa.
Jaakko kommentoi reissua ja kertoi hieman, mitä reissusta jäi käteen: "Hieno reissu oli. Majoituttiin Seek Skate Campissa, joka on luonnon ympäröimä. Käytiin paljon uimassa, katselemassa upeita paikkoja ja skeittaamassa. Oli hienoa nähdä, miten yli kymmenestä eri maasta tulleet nuoret skeittaajat ystävystyi keskenään ja loivat kontakteja ympäri maailmaa. Samalla kuvattiin tietysti Polo x Element -yhteistyötä. Mukana oli mahtava porukka, ja reissusta jäi hyvät muistot."
Ralph Lauren x Elementin Skate Camp -elokuva: 
Tästä linkistä Polo Ralph Lauren x Element -tuotteisiin 
Back to blog